OAGF inviterer til sommerfest!

Innholdet er 13 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Oslo og Akershus Gardistforening (OAGF) arrangerer sommerfest fredag 17. juni kl. 18.00. Og alle medlemmer av NGFs tilsluttede foreninger er hjertlig velkommen! Informasjon om pris og påmelding finner du under….

Sommerfest 2011

I år som i fjor inviterer OAGF til sommerfest på «Kongen». Dette skjer fredag 17. juni kl. 18.00.
Det vakre klubblokalet Kongen ligger midt ute i Frognerkilen og vi har vært så heldige at vi har fått leid dette denne fredagen. Her samler vi medlemmer til litt mat og drikke. Vi serverer reker og hvitvin, men til de som ikke vil ha reker, kan du få en 1/2 kylling og rødvin. Denne gangen serverer vi også kaker og kaffe, Meld deg på til en i styret eller på mail til . Vi regner med at prisen vil være ca. kr. 200 – 250,- pr.person.

Forrige 17.mai i Oslo Sentrum.