HMKG på Internett og Facebook

Innholdet er 13 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Er du blandt alle de som er på Facebook, og / eller ha lett etter HMKG sine nettsider ? Da vil webredaksjonen få opplyse deg om følgende….

HMKG PÅ NETT:

Mange er de som har lett etter informasjon om HMKG på internett etter at forsvaret la om sine hjemmesider. Borte var plutselig www.garden.no, med all den informasjonen som lå der om opptredener, arrangementer og det generelle livet i avdelingen.  Brukte man denne adressen havnet man på forsvarets engelske sider. Nå er dette rettet opp og www.garden.no er igjen opp og går, men informasjonen man finner er genrelle orienteringer om avdelingen. Disse er laget på sentralt hold i hæren. Dette ser du også når du logger inn på den oppgitte adressen, da videreføres du automatisk til: http://forsvaret.no/om-forsvaret/avdelinger-i-forsvaret/heren/HMKG/Sider/default.aspx.

 

Men hva så om du vil vite hva som skjer i Garden, litt om aktiviteter, opptredner og om avdelingen ? Jo, da går du på Facebook. Her har Hans Majestet Kongens Garde opprettet en profil, hvor de legger ut inforrmasjon om arrangementer, opptredner for 3. Gardekompani og litt om hva som skjer i avdelingen. Denne kan anbefales da den er meget oppdatert og korrekt. Så er du på Facebook, bør du bli «venn» med og «like» Garden med en gang. Du finner «oss» på: http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Hans-Majestet-Kongens-Garde/256372223721

Forrige OAGF inviterer til sommerfest!