Ny Gardistforening i Innlandet.

Innholdet er 9 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Lørdag 21. april ble Innlandet samlet til ett rike, i Gardeveteran forstand, Da slo Hedmark Gardistforening og Oppland Gardistforening seg sammen til Hedmark og Oppland Gardistforening.

Lørdag 21. april var dagen kommet. Innlandet skulle samles til ett rike. Hedmark og Oppland Gardistforeninger skulle slå seg sammen til en forening. Det naturlige navnet ble Hedmark og Oppland Gardistforening. Dagen inneholdt besøk på Lundehøgda, naturlig stopp midt på Mjøsbrua, felles årsmøte på Lillehammer, Lillehammer-reveljen og til slutt selvfølgelig sammenslåings bankett og fest. Som seg hør og bør ved slike høytidlige anledninger var avdelingen representert ved selveste Gardesjefen.

Ett flott referat, samt mange bilder fra arrangementet finner du her… [DØD LENKE]

Nettredaksjonen sender sine beste gratulasjoner til den nye foreningen, og ønsker lykke til i fremtiden.

Forrige Sammenslåing av Hedmark og Oppland Gardistforening