HMKG i media 24.06.12

Innholdet er 11 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

I dag, søndag 24. juni var det flere aviser som omtaler HMKGs innsats under 22. juli 2011.

Rettsaken etter 22. juli er over. I 10 uker har man kunnet høre, se og lese om hva tiltalte, vitner og sakkyndige mener, tror og vet om saken. Man skulle tro at saken nå når den er over, skulle begynne å miste interesse i media, men det virker ikke slik. I dag, søndag 24. juni publiserer både Aftenposten, VG og VG Nett reportasjer om hvordan HMKG reagerte den 22. juli ifjor. Alle reportasjene er positivt vinklet og forteller om rask responstid, velfungerende organisasjon og om en avdeling som ikke tok noen sjanser, men gjorde sitt oppdrag til fulle og litt til. Som gammel Gardist blir man stolt av å lese slike reportasjer. Vi i nettredaksjonen til NGF vil gjerne dele dette med dere og gir dere herved muligheten til å lese dette selv i følgende publikasjoner, ved å oppgi kilde og sider:

Aftenposten Morgen, Søndag 24.06.12: s. 5
VG, Søndag 24.06.12: s. 10 – 11
VG Nett: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10066212
Foto: HMKG / Verdens Gang.

Dom i saken er ventet 24. august 2012.

-Jan-Erik Skjeggerud
Webredaktør

Forrige Ny Gardistforening i Innlandet.