Sarpsborg og Omegn Gardistforening fyller 50!

Innholdet er 11 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Det er ikke bare Forbundet som fyller 50 år i år, det gjør også Sarpsborg og Omegn Gardistforening.

På sidene til Sarpsborg og Omegn Gardistforening, ett annet sted her på våre internettsider, finner du en invitasjon til selve jubileumsarrangementet. Men det som gjør dette til en større nyhet, er det som faktisk lå ved invitasjonen. For vedlagt finner vi et historisk dokument, i form av et bilde. Bildet viser Gardemusikken, eller Hans Majestets Kongens Gardes Musikkorps, som avholder konsert på torget i Sarpsborg, en gang i 1968 eller 1969. Er det noen som kjenner seg igjen ? I så fall gi beskjed. For oss andre er det flott historisk minne over en tid som er forbi. Tusen takk til Oddmund Olsen i SOGF, for å dele dette med oss. Selve invitasjonen til jubileumsfeiringen finner du her [DØD LENKE]
Forrige Det Norske flagg og bruken av det