Innholdet er 8 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Fredag 1. november fyller HMKG 157 år og dette skal som vanlig markeres på behørig vis. OAGF har påtatt seg arbeidet med å samle oss veteraner til denne dagen og sender derfor ut følgende invitasjon:

FREDAG 1. november er det GARDENS BURSDAG. Den dagen i 1856 kom HM Kongens Garde til Stockholm, og man har bestemt at det er Gardens bursdag. Da er det oppstilling i Husebyleiren for å feire dagen, og veteranene er innvitert. Samtidig vil vi innvie vår «tribune». De som var tilstede på NGF’s 50 års jubileum, husker at NGF fikk en egen tribune i gave fra Garden, og den skal vi innvie denne dagen. Vi må være på plass i Garden senest kl. 0945 på fredag.
 
Samtidig med Gardens egen oppstilling, vil Garden i år gjøre noe som gleder oss veteraner. Nå i helgen gjennomførte OAGF sin årlige skytekonkurranse, Lars Fronth’s pokalskyting, og i år deltok 2 inneværende gardister. Og en av disse vant hele konkurransen. Vedkommende gardist var på Slottsvakt da premieutdelingen foregikk, så Garden vil dele ut denne premien på 1. november oppstillingen.
 
Herved er dere invitert til denne begivenhet, og VI veteraner skal heie på vinneren av skytekonkurransen. Nå da Garden inviterer oss veteraner til lunsj i mannskapsmessa etter oppstillingen, vil vi ha din påmelding innen 30.oktober 2013.
 
Påmelding til John Ulverud – tlf. 454 22 614.
Forrige Lars Fronths pokal 2013
 
Adresse: Postboks 7 Røa – 0701 OSLO
Telefon: 404 41 203
Nett: Facebook
 
 
 
 
 
 
Informasjon:
 
Ansvarlig redaktør:
Jan-Erik Skjeggerud
 
 
 
 
 
 
 
 
Gardistforbundet
 
Ansvarlig redaktør:
Jan-Erik Skjeggerud
 
 
 
 
 
 

En gang Gardist, Alltid Gardist.

Norges Gardistforbund © 2021. All Rights Reserved.