NGF er på facebook

Innholdet er 10 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Sosiale medier er i skuddet som aldri før, og NGF henger med. Nå er også vi på Facebook.

Noen har sikkert ment at vi burde vært der for lenge siden, andre lurer på hva dette egentlig er. Hva snakker vi om denne gangen? Jo, sosiale medier. Man har sikkert hørt nevnt facebook, twitter, og instagram. Alt sammen kanaler for rask kommunikasjon mellom mennesker. Oslo og Akershus Gardistforening er allerede tilstede på flere av disse kanalene, men inntil nå har ikke NGF vært tilstede her. Men nå begynner også vi å prøve ut disse kanalene. I første omgang er vi oppe og går på facebook, men se ikke bort fra at vi om litt også er finne på de andre kanalene. Hvis du vil sjekke ut Facebooksiden vår kan du besøke den her
Forrige OAGF avholder årsmøte 10. april 2014