Lillehammerreveljen 2014

Innholdet er 10 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Lørdag 12. april er det igjen tid for Tattoo på Lillehammer. Da går Lillehammerreveljen 2014 av stabelen i Haakons hall.

Lørdag kl 18.00 står et av vårens høydepunkter for døren på Lillehammer. Da går nemmelig årets utgave av Lillehammerreveljen av stabelen. Det blir topp underholdning av korps fra så vel utland, som innland og ikke minst lokalt. Av deltagere kan nevnes Strømsgodset Musikkorps fra Drammen, Forsvarets stabsmusikkorps, Lillehammers eget Lillehammer guttemusikkorps Veterankorps og sist men absolutt ikke minst, Hans Majestet Kongens Gardes 3. Gardekompani med både musikk og drill. Dette blir et fyrverkeri av en Tattoo, som vare i ca 130 minutter. Det hele finner sted i Haakons Hall, og dørene åpnes 17.00. Selve Reveljen går 18.00. Vi oppfordrer alle venner av Garden og Gardemusikken til å ta seg en tur og oppleve dette, som en fin start på påskehøytiden. Det må også nevnes at det selvsagt også står gardeveteraner bak et slikt prosjekt. Styremedlem i NGF Harald Moen er blant ildsjelene for dette. Vi ønsker lykke til og håper å se mange veteraner på Lillehammer på lørdag. Billetter til arrangemenet får du kjøpt her.
Forrige NGF er på facebook