Lars Fronths Pokal 2014

Innholdet er 7 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.
  1. oktober går årets skyting om Lars Fronths pokal av stabelen. Siden Gardens innendørsbane er stengt, så har Buskerud Gardistforening påtatt seg å arrangere skytingen i forbindelse med sin egen skytekonkurranse. Å avlyse årets konkurranse kommer ikke på tale, da det i år er 40 års jubileum for denne pokalskytingen. Turen går derfor til Darbu…..

Buskerud Gardistforening er teknisk arrangør for Lars Fronts 40 år jubileumskyting.

Søndag 12. oktober  2014 på Fiskum skytterlags bane.

Oppmøte fra kl.09.00 på banen.

ADKOMST: Fra Drammen følg E134 mot Kongsberg. Ta av til Vestfossen og kjør den gamle veien i retning Kongsberg. Kjør over Fiskumsletta, fram til Folkehøgskolen.

Ta til høyre når du kommer østfra. (skilt med NGF settes opp) Se også annonse for BGFs skyting på side 51 i Gardisten nr.2.2014

Det er også anledning til å delta på BGFs skyting samme dag og det er servering på banen.

Påmelding innen 5. oktober til:

Forrige Østfold Gardistforening avholder høstmøte