Østfold Gardistforening inviterer til vårtreff 12.05.15

Innholdet er 9 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

12.05 kl. 18.00 inviterer Østfold Gardistforening til vårtreff på Fredriksten festning.

Vi priser våren med en grillkveld for våre medlemmer med ektefelle/partner, barn/barnebarn på Fredriksten festning. Vi starter med en omvisning på utefortene, og møtes ved Stortårnet ved campingen syd på festningsområdet. En av oss vil være i området fra 17,30 for å henvise til parkering. Vår guide er Magne Rannestad og han vil ta oss med til Brådlandskansen, Stortårnet og derfra til Overberget. Der oppe er grillen tent. Hver og en tar med seg grillmat og drikke. Ta med klappstol/utestol. Vi har tilgang til en bygning der oppe med toaletter og ett enkelt kjøkken. Hvis været ikke tillater grilling, trekker vi inn der og koker pølser. Disse selges til selvkost.
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig kveld på Fredriksten Festning.
Vi er over 120 medlemmer nå, men det er få som kjenner hverandre. Nå har vi muligheten.
På stedet hvil – hvil.  Vennlig hilsen oss i styret i Østfold Gardistforening.
Forrige Hedret 75 år etter