Bygning 4 Akershus festning

Innholdet er 7 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

OAGF og NGF har dessverre mottatt en lite hyggelig melding fra HMKG angående lokalitetene i bygning 4 på Akershus

BYGNING 4 AKERSHUS FESTNING

Som mange sikkert husker så overtok HMKG Bygning 4 på Akershus for en del år siden. Her ble det også funnet plass til møtelokaler og lokaliteter til ett fremtidig museum / modellkammer om HMKG. Her var det en drøm at det skulle være betjent på dagtid hele uken, slik at man fikk ett møtepunkt for veteraner, så vel som andre venner av Garden. Modellkammeret har latt vente på seg, men OAGF har brukt møtelokalene til sine styremøter. Det var derfor leit når OAGF ved nyttår fikk en melding fra NK i Garden. Her ble det forklart at Garden fra Nyttår ikke lenger disponerte hverken møtelokalene eller lokalene som var avsatt til modellkammer, slik at OAGF dessverre måtte finne seg andre lokaliteter til sine møter. HMKG disponerer nå kun vaktlokalet i bygningen. Hva som nå videre kommer til å skje med Bygning 4 er det bare opp til tiden å vise.

Forrige Lars Fronths pokalskyting høsten 2016