Innholdet er 4 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Har du noen gang lurt på hvordan du skal forholde deg til bruken av flagget? Ikke fortvil. Hjelpen er nærmere enn du tror….

Det norske flagget, som vaier så flott i vinden i sitt røde, hvite og blå. Ingenting er penere enn det, enten det er vårdag i mai med sol og grønne enger eller en septemberettermiddag under ett sykkelritt i Bergen. Vi er flinke til å bruke det fremste nasjonalsymbolet vi har.  Men hvordan var det nå det var igjen….? Når skal det opp? Når skal det fires?? Hvordan skal det behandles??? Er det greit om jeg gjør det eller  det med flaget???? Mange spørsmål kan dukke opp og svar kan være vanskelige å finne.

Men vi håper vi kan hjelpe deg litt på vei. Hans Majestet Kongens Garde er en avdeling som vet å kunne behandle flagg og rutiner rundet dette med respekt. Så når en tidligere sjef for Vakt/Parade utarbeider en brukerveiledning, er vel det det nærmeste man kan komme en fasit.

Vi ønsker å dele denne med deg. Så skulle du ha noen spørsmål er det bare å slå opp i denne. Skriv den gjerne ut og bruk den flittig.

Du finner bruksanvisningen her

Med vennlig hilsen
For Norges Gardistforbund
Jan-Erik Skjeggerud
Webmaster.

Forrige Krigsminnesmarkeringer 2017
 
Adresse: Postboks 7 Røa – 0701 OSLO
Telefon: 404 41 203
Nett: Facebook
 
 
 
 
 
 
Informasjon:
 
Ansvarlig redaktør:
Jan-Erik Skjeggerud
 
 
 
 
 
 
 
 
Gardistforbundet
 
Ansvarlig redaktør:
Jan-Erik Skjeggerud
 
 
 
 
 
 

En gang Gardist, Alltid Gardist.

Norges Gardistforbund © 2021. All Rights Reserved.