Årsmøte i OAGF

Innholdet er 4 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Torsdag 19. april avholder OAGF sitt årsmøte på Huseby.

Torsdag 19. april kl. 18.00  avholder NGFs største forening OAGF sitt årsmøte. Møte innledes med en bekransning av statuen Gardisten inne i selve leiren. Det er derfor viktig at de som ønsker å delta på møtet, møter presis! Etter en liten seremoni her,  går hele årsmøtet til forhandlingene i Befalsmessen, hvor det først vil være registrering av de fremmøtte medlemmene, før selve forhandlingene innledes. Innkalling med dagsorden skal være sendt det enkelte medlem i foreningen enten elektronisk, eller pr. brev. Vi i NGFs webredaksjon ønsker foreningen lykke til med møtet.
Forrige Foredragskveld hos OAGF
 
Adresse: Postboks 7 Røa – 0701 OSLO
Telefon: 404 41 203
Nett: Facebook
 
 
 
 
 
 
Informasjon:
 
Ansvarlig redaktør:
Jan-Erik Skjeggerud
 
 
 
 
 
 
 
 
Gardistforbundet
 
Ansvarlig redaktør:
Jan-Erik Skjeggerud
 
 
 
 
 
 

En gang Gardist, Alltid Gardist.

Norges Gardistforbund © 2021. All Rights Reserved.