Gardeveteraner i 17. mai toget.

Innholdet er 6 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Snart er det 17. mai igjen og også i år vil veteranene være representert i barnetoget.

Barnetoget på Karl Johan er selve hovedmarkeringen av vår nasjonaldag. Flere timer med glade barn og korpsmusikk, som en feiring av vår fred og frihet. Toget innledes og avsluttes på tradisjonelt vis av Forsvaret. Stabsmusikken åpner det hele og årets kontingent i Gardemusikken avslutter det hele. I mellom går det, slik det ser ut akkurat nå, 118 skoler. En av dem, nr 74 Stovner, vet å ha kvalitet til å lede dem opp nasjonens hovedgate. De har nemlig fått Norske Gardeveteraners Drilkontingent (NGD)til å lede dem i toget. NGD består jo av musikk og drill  veteraner, som alle har tjenestegjort i KP3 når de var i militæret, hvilket borger for god musikalsk kvalitet og stilfull opptreden i toget. Vi ønsker lykke til og sier Gratulerer med dagen.

Forrige Besøk fra Stockholm