Gardens Dag AVLYST!

Innholdet er 6 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

Grunnet en planlagt oppgradering av kjøkken og mannskapsmesse i Huseby leir, er dessverre Gardens dag avlyst.

GARDENS DAG AVLYST.Det er planlagt en større og sårt tiltrengt oppgradering av kjøkkenet og mannskapsmessa på Huseby.I den anledning skal eksplassen / nullplanet brukes som kjøkken og mannskapsmesse, samt lager og riggplass for entreprenøren. Denne oppgraderingen var tenkt startet sist fredag, den 1. juni. Dette betød at både Kongens Inspeksjon og Gardens dag ville bli flyttet eller avlyst. HMKG lette etter alternativer for begge arrangementene. Kongens Inspeksjon lot seg arrangere ett annet sted, men Gardens dag var det verre med. Man bestemte seg derfor for å flytte inspeksjonen, og å avlyse Gardens dag. Det siste skyldtes at det er mange andre, eksterne, som er involvert i det arrangementet. Det ville derfor bli en stor logistikk jobb, ikke bare for HMKG, men også deres gjester hvis man skulle flytte hele arrangementet. Man fryktet også at noen av de som var invitert ville komme til å takke nei til deltagelse om arrangementet ble flyttet. Man fant derfor ut at årets Gardens dag skulle avlyses, og det ble sendt ut beskjed om dette.

Så flyttet entreprenøren på oppstart av byggearbeidene og nullplan var plutselig ledig helgen 08 – 10. juni. Kongens Inspeksjon ble derfor avholdt som planlagt på nullplan i leiren. Men hva så med Gardens dag? Avlysning var allerede sendt ut, slik at deltagerne kanskje hadde planlagt noe annet denne dagen, og dermed ikke kunne stille som først avtalt? Av hensyn til det som allerede var meldt, så lot man avlysningen stå og ønsker heller hjertelig velkommen tilbake til en ny og godt planlagt Gardens dag i 2019.

Forrige Gardeveteraner i 17. mai toget.