Ny nettbutikk

Innholdet er 5 år gammelt. Vennligst les dette med hensyn til alderen, samt at informasjonen kan være utdatert.

NGF har åpnet en nettbutikk med artikler, som kan prydes med enten kompanimerket, eller NGFs emblem.

NETTBUTIKK

NGF har åpnet en nettbutikk med ett rikt utvalg av varer som kan kjøpes. Her ligger det alt i fra bager til gensere og jakker. Du kan få produktene, enten med kompanimerke på, eller med NGFs emblem. den enkelte forrening har utpekt en innkjøpsansvarlig, som skal kjøpe inn for sin forening fra denne nettbutikken. Men også du som privatperson kan handle i nettbutikken. Du må da legg inn betalingskort for å kunne bestille, samt registrere en kundeprofil. Når du kommer inn på siden, vil du se to produkter på forsiden. Trykk på ett av disse for å komme til hele utvalget. Se så på venstre side, for hvilket kompani eller NGF som du ønsker å ha som logo på det du vil bestille. Så er det bare å bestille i vei. Det gjøres oppmerksom på at det ved privatbestilling tilkommer ett gebyr på, for tiden, kr 95 for frakt og ekspedisjon. Det gjøres også oppmerksom på at leverandøren kun kan levere innenfor Norge.

NETTBUTIKKEN FINNER DU HER:  ngf.adprofil.no

Forrige Lars Fronths Pokalskyting høsten 2018